• Aangepaste verzenddagen herfstvakantie
  • Kies je GRATIS kadootje bij iedere bestelling.
  • Voor 12:00 uur besteld zelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending bij een bedrag vanaf €99,-(NL)
  • MEGA SALE
Home » Retourneren

Retourneren

ByJolene doet er alles aan om u een perfect product te leveren.
U dient de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren.


Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hier zo snel mogelijk per email van op de hoogte te stellen.


ByJolene zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

Indien er binnen 7 dagen doorByJolene geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaan wij er van uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

Koper heeft het recht de door BYJOLENE geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.( met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen)
Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dient koper zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking.


Koper zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur.
Koper is zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.


Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoen wij de betaalde prijs exclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen.


Onder ongebruikt en onbeschadigd worden in dit verband ook schade door de geur van sigarettenrook. parfum of andere duidelijk aanwezige geuren verstaan.


Wanneer de door ByJolene afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, geldt de koop als geaccepteerd.