• Aangepaste verzenddagen herfstvakantie
  • Kies je GRATIS kadootje bij iedere bestelling.
  • Voor 12:00 uur besteld zelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending bij een bedrag vanaf €99,-(NL)
  • MEGA SALE
Home » Levering

Leveringen

byjolene streeft er naar om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen doch uiterlijk 2-4 weken na ontvangst van de betaling te verzenden, een bestelling zal echter in principe altijd binnen 1-2 weken na ontvangst van de betaling verstuurd worden naar het door u opgegeven adres.


Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal u spoedig mogelijk via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.

Byjolene is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.

Byjolene is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Byjolene betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen.


Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd.


U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van ByJolene worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.

LET OP! kies de juiste verzendmethode.

een beker past bijvoorbeeld nier door de brievenbus

kiest u de verkeerde verzendmethode dan zullen wij u een mail sturen met een betaallink om de resterende kosten als nog te voldoen zodat de bestelling spoedig mogelijk naar u verzonden kan worden